Bra och nästan ångestfri helg

2017-03-11 // 22:39:38
 
Promenad i solen med hundarna, överaskad av en present från pojkvännen och umeåtrip lördag som avslutas med en vinkväll med min bästa vän och massa prat om livet. Detta kallar jag en lyckad helg innan den ens är över. 
 
Har verkligen på sista tiden gjort mig gott att vara hemma, lägga tid till det som jag mår bra över och slippa all inre stress. Ångesten i helgen har varit mycke mindre än tidigare utan att ta ångestdämpande medicin, vilket känns verkligen som små steg åt rätt håll. 
 
Att ha ångest är något jag inte önskar att någon skulle ha, och jag önskar att jag skulle kunna hjälpa alla som känner ångest eller går igenom liknande som jag går igenom. Skulle vilja ge alla en stor kram och berätta hur underbara de är och att tankarna de har om sig själva bara är osanningar, men samtidigt vet jag själv hur svårt det är att ta åt sig när andra försöker peppa en, det måste komma ifrån sig själv för att man ska kunna släppa ångesten och allt det negativa, annars är det bara blanka ord som går in igenom ett öra och ut genom det andra. 
 
För alla är unika, underbara människor som ska vara stolta över sig själva, Du är grym, vacker och helt perfekt för att DU ÄR DU. Det är dags att vi börjar lyfta varandra istället för att hitta fel på andra, för vem är jag att säga att någon inte ser bra ut eller vilket ¨ideal¨ som är det rätta. Ingen är den andre lik och det är det som är så underbart. 
Vi alla är vårat eget ideal och vi ska vara stolta för den vi är.
 
Tro på er själva för ni är så jävla bra. 
 
 
Kommentera här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

Bloggadress:

Kommentar: