Hej från förkylda jag

2017-03-15 // 14:01:24

Lyckats dra på mig en förkylning, mitt immunförsvar är verkligen inte det bästa haha, men det går ju lite hand i hand med utbrändhet. Lite sämre uppdatering nu men varit helt knäckt efter en händelserik helg så har inte haft orken, men ikväll tänker jag sätta mig och iaf försöka skriva 2-3 inlägg. 


Just nu fyller jag på min kropp med vitaminer och vatten samt mycke vila, känns segt att man blir ännu mer soffliggande nu men bättre att förkylningen bröt ut nu än nästa vecka då jag och Kristoffer åker till grancanaria i 7 dagar! Ska bli såå kul! 

Då kommer jag försöka om jag kan blogga, annars kommer det ett längre inlägg när jag kommer hem om allt vi gjort! Vi båda har velat åka någonstans väldigt länge och nu när jag mest bara sitter hemma kände vi att vi lika gärna kunde passa på och åka någonstans. Längtar! 

Dagarna som varit har inte varit speciellt händelserika, suttit hemma i soffan med mobilen i ena handen och nässpray i den andra, igår hade vi markarbete på ridningen och Akropolis var väl ungefär lika seg som jag är idag, men det fick ändå bra. 

Men nu ska jag ta en liten sovstund, hoppas ni alla har en bra dag!

Kommentera här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

Bloggadress:

Kommentar: