Carrekurs

2016-04-16 // 22:43:38
I helgen är det Carrekurs och jag hade anmält mig och Akropolis till den, men då han valt att tappa en framsko just idag blev det ett snabbt hästbyta till Coffee! Första gången jag rider hn men gick bättre än jag trodde! Väldigt trevligt litet kraftpaket haha, arbetsvillig men har de lite svårt för sig att bära sig själv, men han skötte sig grymt bra! 
Imorgon är dag nr2 på kursen, skulle egentligen hoppa då men nu med Coffee vet jag inte om det går, så får kanske rida runt medans de andra hoppar! Men det blir nog bra hursom! 

Fest med fina donnor

2016-04-04 // 19:10:25
I lördags var jag ut med Amanda och två vänner till henne, var väldigt kul, dock blev slutet av kvällen mindre bra då jag började må dåligt, och när jag kom hem svimmade jag, gick bra förutom att jag slog i bakhuvudet. Hemskt när sådant händer.. Dock tror jag att jag vet varför, jag har på senaste tiden blivit väldigt känslig mot sprit, cider och vin går bra men sprit går direkt upp till hjärnan på mig, förutom att jag blir väldigt lätt full av det så klarar inte min kropp av det. Så nu framöver blir det att hålla sig till cider!! 
Men förövrigt var det kul, speciellt förfesten! 


Umeå för en natt

2016-04-04 // 19:05:20
For till Umeå förra veckan torsdag till fredag, besökte min syster samt gick på drop in tatuering, var väldigt kul att besöka henne och lämna Skellefteå litegrann, var väldigt skönt på nått sätt med, ny stad och nytt folk, vill åka dit oftare nu när min syster även bor där, alltid gillat Umeå, känns som en väldigt bra och öppen stad, lite skitsnack och alla är trevliga!